Vi tror att god mat och bra musik gör nöjda kunder. Musiken ska helst upplevas live och vi erbjuder därför musik varje dag. Vill du eller ditt band spela live? Kontakta oss på info@restauranglouis.se

Jelly Babies Jazz Band
Jelly Babies betyder sega gubbar, vilket i viss mån ger en fingervisning om orkestermedlemmarnas ålder, men det är också en hyllning till den legendariske New Orleanspianisten Jelly Roll Morton, som utnämnde sig själv till jazzens grundare i slutet av 1800-talet. Jelly Babies spelar "happy jazz" och har många av låtarna från 20- och 30-talet  på  sin  repertoar.Men vi har inte låst in oss i den gamla dixiestilen utan har med flera melodier från "The Big American Songbook"på vår låtlista. 

Orkestern grundades år 2000 och vi har hunnit med framträdanden bl.a. på Nalen, Stampen, Bellmansro, Orion, SWEJS och Louis, Jazzfestivalen i Askersund och på Fårö - och naturligtvis på privata fester och andra evenemang. I maj 2008 turnérade bandet i England.

Vi gör allt för att det skall bli roligt – både att spela och att lyssna.

Pygmé Jazzband
Pygmé Jazzband är ett av de äldsta aktiva jazzbanden i Sverige. Orkestern har ett svängigt swingbaserat komp med influenser från Chicagojazzen. King Oliver, Fats Waller, Louis Armstrong, Benny Goodman hör till förebilderna samt, icke att förglömma, Humphrey Lyttelton.

Sigge Dellert Trummor och Sång
Olav Fermelin Piano och Sång
Hasse Sporre Klarinett
Tomas Ekström Kontrabas
Olle Törnqvist Kornett
Knut Rutenborg Trombon

Absolut Jazz
Den 8 aug. 2008 under en spelning i Borghamn, döptes bandet av en konstnär i publiken till Absolut Jazz. 2009 vann bandet Tradjazzens vänners Jazztävling i Stockholm och tog hem publikens pris i riksfinalen i Göteborg. Soundet är swing från 30-40 talet och kärnan är svänget. Gruppen syns på div jazzklubbar i Stockholm med omnejd och kan också bokas till fester där denna musik kan passa. Musikanterna är Björn Holmsten, Wojtek Rutkowski,Rune Enlund och Hasse Carlsson på resp-sax/klarinett, piano, bas,och trummor.

Björn Holmsten - sax
Kjell Habolin - gitarr
Kim Karlqvist - gitarr
Gunnar Lidberg - fiol och gästmusikant
Wojtek Rutkowski - piano
Ivar Lindell - bas
Hasse Carlsson - trummor